API en React Componenten in Eve /DEVBOEK

Door ikbenmelle op zondag 21 februari 2016 13:30 - Reacties (2)
CategorieŽn: Devboek, Eve, Views: 1.930

TL;DR Sinds deel 1 heb ik de eerste versie van de REST API af en zelfs wat Componenten vernieuwd. Joepie, Eve kan nu een echte webapplicatie worden! De login, menu en rapport ontwikkelde ik als eerste.

Trots op Eve. Dat zijn de woorden van mijn vriendin, die Eve trouwens zelf ook al in gebruik heeft. Tijd voor een update dus! Inmiddels staat de API (voor toegang tot de database zonder poespas) als een huis en de eerste stapjes zijn gezet om de platte website tot een heuse webapplicatie te verheffen. Met alle voordelen van dien.

Lees verder »

De volgende stap met Eve /DEVBOEK

Door ikbenmelle op maandag 10 augustus 2015 19:30 - Reacties (11)
CategorieŽn: Devboek, Eve, Views: 2.951

TL;DR Begin 2014 ontwikkelde ik een eigen todo/timetracking webapp. Ik noemde haar Eve. Ze verschafte me beter overzicht in mijn werk waardoor dit veel beter ging, met alle positieve effecten van dien. Nu begin ik met versie 2.

Oeps, het is inmiddels vier jaar geleden sinds de laatste tweakblog. De tijd vliegt. Inmiddels tel ik 24 lentes, 25 zomers en kan ik gerust stellen: het leven bevalt steeds beter. Er is veel vraag naar high-end front-enders, de autoverzekering wordt goedkoper en goedkoper en ik heb relaties opgebouwd die ik niet voor mogelijk gehouden had. Maar vergis je niet, het is zeker niet zonder z'n ups en downs gegaan. De grootste up was - tot nu toe - in 2014, toen ik mijn eigen personal assistant ontwikkelde: Eve.

Lees verder »